Over mij 

Mijn naam is Geert Jan Haringsma. Ik woon in Joure, ben getrouwd en heb twee zonen.

In de jaren ’90 heb ik Economie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Als specialisatierichting binnen mijn studie koos ik destijds voor Marktkunde en Marktonderzoek. In 1998 heb ik mijn studie afgerond en heb vervolgens als retail- en marketingmanager bij een aantal uitgeverijen gewerkt.

In 2005 besloot ik de overstap te maken naar de financiële wereld. Diep van binnen ligt mijn hart bij het adviseren van mensen. Ik haal veel voldoening uit het adviseren en ‘wijzer maken’ van mensen. De (vaak) complexe financiële wereld leent zich hier uitstekend voor. In mijn rol als adviseur bij een tussenpersoon heb ik tussen 2005 en 2011 het vak geleerd.

In 2011 ben ik bij de Rabobank als Financieel Adviseur aan de slag gegaan. In die functie heb ik me verder gespecialiseerd op het gebied van hypotheken en pensioen/ lijfrente. In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Private Banking. Als accountmanager Private Banking had ik mijn eigen portefeuille van vermogende klanten. Daar kwamen weer geheel andere vraagstukken naar voren: over erven en schenken, vermogensstructurering, verkoop van het bedrijf, aankoop tweede woning etc.  

Na ruim 12 jaar binnen de financiële sector werkzaam te zijn geweest vond ik het tijd om op eigen benen te gaan staan en zelfstandig financieel adviseur te worden. Ook dit is iets dat ik eigenlijk altijd gewild heb. Door de verschillende functies die ik bekleed heb ben ik in contact gekomen met alle soorten klanten en hun diversiteit aan vragen.

Binnen mijn eigen bureau richt ik me daarom op de klant met vragen over zijn of haar privé-situatie: mensen in loondienst, DGA’s en ondernemers. Hierbij richt ik me op de zogenaamde ‘life-events’ waar iedereen mee te maken krijgt.

Concreet: gedurende ons leven maken we keuzes. We kopen een woning, kopen een andere woning, besluiten zelfstandig ondernemer te gaan worden, willen schenken, gaan met pensioen, verkopen het bedrijf en vroeg of laat komt aan alles een einde. Al deze gebeurtenissen roepen vragen op, óók in financiële zin.

Ik help je graag bij de beantwoording van deze vragen. Om die reden kun je met alle vragen op het gebied van hypotheken, pensioen, lijfrente, scheiden, overlijden en schenken bij mij terecht. Maar óók wanneer je inzicht wilt in je huidige en toekomstige situatie of wanneer je twijfelt aan een elders gegeven advies (second opinion). Óf wanneer je je bijvoorbeeld afvraagt wat je allemaal hebt lopen en of dat wel verstandig is: ik help je graag je financiële huishouding inzichtelijk te maken.

Ik ben eerlijk en betrouwbaar, kundig en up-to-date én vraag een eerlijk tarief!

Ik verwijs je graag naar de rest van mijn website voor meer informatie en hoop je te mogen begroeten als klant. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos!

Groet, Geert Jan

Opleidingen (onder andere):

  • Studie Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen
  • Erkend Hypotheekadviseur (SEH)
  • Pensioenpraktijk I en II
  • Erkend Financieel Planner (FFP)
  • Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA)

 

 

Samenwerkende partners (onder andere):

© 2018 GJH Financieel Advies | Dienstverleningsdocumenten | Algemene Voorwaarden | Links
Back to Top